Voltaire komt op voor Boszhard

Steeds meer mensen springen in de bres voor Ron Boszhard, die zijn fascinatie voor Mladic niet in de VARA-gids mocht uiten.

In de VARA-gids van begin deze maand verscheen een interview van Sander van de Pavert met tv-presentator Ron Boszhard, waarin hij zijn fascinatie voor Ratko Mladic tentoon spreidde. Hij ging zelfs verkleed als Mladic op de foto. Dat is lef hebben.

De rechter besloot vorige week dat de VARA-gids de fout in ging door dit interview te publiceren. Wat natuurlijk ontzettend droevig is voor Boszhard en zijn coming out. En toen ging GeenStijl er nog eens overheen met een FeauteauF*ck.

Dit kan zo niet, dacht een aantal invloedrijke mensen. Ze besloten de handen ineen te slaan en in opstand te komen. Het resultaat van deze actie, getiteld ‘Arme Ron’, staat de komende dagen op deze site. Gisteren Hakim, vandaag in aflevering 2: de verlichte denker Voltaire.