Opinie

    • Ik

Engels is gemakkelijk

Het huis aan de overkant is verhuurd aan Amerikanen. Onze zoon heeft onmiddellijk contact met hun oudste zoon: met handen en voeten praten en spelen ze de hele dag met elkaar. Als ik ernaar vraag, krijg ik te horen dat Engels echt gemakkelijk is: voetbal is football, water is water, boot is boat! Met mooi

Het huis aan de overkant is verhuurd aan Amerikanen. Onze zoon heeft onmiddellijk contact met hun oudste zoon: met handen en voeten praten en spelen ze de hele dag met elkaar. Als ik ernaar vraag, krijg ik te horen dat Engels echt gemakkelijk is: voetbal is football, water is water, boot is boat!

Met mooi weer gaan mijn zoon en zijn nieuwe vriendje met me varen. Na een tijdje meldt mijn zoon dat hij wel naar huis wil. Daarop zeg ik hem dat hij dat aan zijn vriendje moet vragen. Hij draait zich naar hem om en vraagt: Joey, do you want to go another round of do you want to go to heaven?

Barbara van Duren

    • Ik