Jackass-acteur Ryan Dunn overleden

Ryan Dunn, de acteur die in de televisieserie en elk van de drie Jackass-films meespeelde, is overleden bij een auto-ongeluk.

Een paar uur voor zijn dood zette Dunn (links, met baard) deze foto op Twitter.

Een paar uur voor zijn dood zette Dunn (links, met baard) deze foto op Twitter.Een paar uur voor zijn dood zette Dunn (links, met baard) deze foto op Twitter.

April Margera, de moeder van Jackass-collega Bam, belde vanmorgen met die mededeling naar de radioshow van Preston Lacy en Steve-O, twee andere leden van het Jackass-team. Dunn zou vanmorgen vroeg betrokken zijn geweest bij een eenzijdig auto-ongeluk.

De politie bevestigde die berichtgeving later vandaag en verklaarde dat Dunn is overleden aan de verwondingen die hij opliep toen zijn Porsche van de weg raakte en in de brand vloog. Een te hoge snelheid kan volgens de politie een rol hebben gespeeld. Een vriend die naast Dunn zat kwam ook om het leven.

De 34-jarige Dunn had naast Jackass zijn eigen tv-programma getiteld Homewrecker en dook regelmatig op in de Jackass-spinoff Viva La Bam van Bam Margera. Zijn meest recente klus was de presentatie van het programma Proving Ground op een Amerikaanse kabelzender.