Video: Obama-imitatie afgekapt op Republikeinse bijeenkomst

Of het duurde te lang, of de grappen vielen verkeerd. Erkend Obama-imitator Reggie Brown was gisteravond op de Republican Leadership Conference lekker op dreef, puttend uit zijn vertrouwde repertoire. Grappig, vond ook de zaal, tot hij een paar sneren plaatste over de Republikeinse presidentskandidaten.

Pijnlijk onderwerp voor het publiek, dat bestond uit hooggeplaatsten van de partij die naarstig op zoek is naar de geschikte kandidaat om het volgend jaar op te nemen tegen president Barack Obama. The Huffington Post legt precies uit wat er voor de gasten niet-grappig aan was.

Bekijk de registratie van de hele avond op de politieke zender C-SPAN. Reggie Banks begint op 2:02:00, het afkappen gebeurt na 2.23:00. Of bekijk het moment van ingrijpen door de leiding, vlak na het begin van onderstaande video: