Serie met wildplassers

Amsterdam. Na Wegmisbruikers gaat SBS6 een nieuwe realityserie over wetsovertreders uitzenden.

In het nieuwe programma Overtreders, dat op hetzelfde tijdstip als het oude programma wordt uitgezonden, worden agenten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gevolgd. Volgens SBS6 bestaan er wel verschillen tussen beide programma’s. In het succesvolle Wegmisbruikers staan overtredingen op de weg centraal. Overtreders gaat ook over zwartrijders en wildplassen.

Overtreders levert volgens SBS6 spannende tv op, omdat de agenten vaak te maken krijgen met agressie en geweld. De camera gaat mee tijdens reguliere dag- en nachtdiensten en met speciaal opgezette controleacties van verschillende politiekorpsen en handhavingsdiensten door het hele land. Naast politie en handhaving komen ook andere diensten aan bod.

De eerste aflevering van Overtreders is op zondag 10 juli om 20.30 uur.