Gewaardeerde lezer,

Uw mening telt. Drie maanden na de vernieuwing van NRC Handelsblad wil NRC graag weten hoe u deze veranderingen waardeert. NRC wil begrijpen wat beter kan, hoe u de krant leest, hoe onze service u bevalt.

We danken u hartelijk, mocht u deze vragenlijst over NRC Handelsblad willen invullen.

Bij de meeste vragen kunt u het antwoord omcirkelen of aangeven wat voor u van toepassing is. We staan garant voor een anonieme verwerking van uw antwoorden en maken een representatieve selectie uit de inzendingen. Medio juli leest u van ons een verslag van de meest opvallende resultaten in de krant.

U doet ons een groot plezier als u de vragenlijst invult op de website nrc.nl/lezersonderzoek. Dit maakt de verwerking makkelijker en sneller. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Onder de invullers op internet verloten wij zes persoonlijke ontmoetingen, waarvan u de leukste kunt uitkiezen.

1. Uit eten met hoofdredacteur Peter Vandermeersch

2. Borrel in een café met Frits Abrahams

3. Personal shoppingadvies van Milou van Rossum

4. Drie soorten verse worst maken met Marjoleine de Vos

5. Wijn proeven met Harold Hamersma

6. Naar de bioscoop met Joyce Roodnat

Namens allen bij NRC, hartelijke groeten,

Peter Vandermeersch, hoofdredacteur Hans Nijenhuis, uitgever