Waar is Rintje op reis?

Natuurlijk gaat ook Rintje met vakantie. Hij maakt zelfs een hele wereldreis! Maar waar hij precies heen gaat, is nog geheim. Als je de volgende vragen goed beantwoordt, en alle eerste letters van de antwoorden achter elkaar zet, kun je zijn reisbestemming ontdekken. Maar misschien zie jij het ook wel meteen aan de vakantiefoto, die hij elke week naar de redactie stuurt. Het antwoord van deze week, lees je volgende week hier terug. Succes! Vraag 1: Ander woord voor feestje als je jarig bent. Vraag 2: Ander woord voor belevenissen van Rintje, Henriette en Tobias. Vraag 3: Naam van een beroemde herdershond die vroeger in films speelde. Vraag 4; Wat vinden zelfs honden lekker als het zomers heel erg warm is? Vraag 5: Wat vinden Rintje en Tobias leuk om te maken als er in de winter sneeuw gevallen is? De oplossing van vorige week is: LONDEN. 1 Loezewieza Hazewindus; 2 Oma; 3 Nee; 4 Dierenarts; 5 Egel; 6 Nee, zijn tante heet tante Zijspan. Illustratie Sieb Posthuma Sieb Posthuma

Natuurlijk gaat ook Rintje met vakantie. Hij maakt zelfs een hele wereldreis! Maar waar hij precies heen gaat, is nog geheim. Als je de volgende vragen goed beantwoordt, en alle eerste letters van de antwoorden achter elkaar zet, kun je zijn reisbestemming ontdekken. Maar misschien zie jij het ook wel meteen aan de vakantiefoto, die hij elke week naar de redactie stuurt. Het antwoord van deze week, lees je volgende week hier terug. Succes!

Vraag 1: Ander woord voor feestje als je jarig bent.

Vraag 2: Ander woord voor belevenissen van Rintje, Henriette en Tobias.

Vraag 3: Naam van een beroemde herdershond die vroeger in films speelde.

Vraag 4; Wat vinden zelfs honden lekker als het zomers heel erg warm is?

Vraag 5: Wat vinden Rintje en Tobias leuk om te maken als er in de winter sneeuw gevallen is?

De oplossing van vorige week is: LONDEN.

1 Loezewieza Hazewindus; 2 Oma; 3 Nee; 4 Dierenarts;

5 Egel; 6 Nee, zijn tante heet tante Zijspan.