Video: aftreden Weiner verstoord door indiscrete kreten

NEW YORK, NY - JUNE 16: U.S. Rep. Anthony Weiner (D-NY) announces his resignation June 16, 2011 in the Brooklyn borough of New York City. The resignation comes ten days after the congressman admitted to sending lewd photos of himself on Twitter to multiple women. Mario Tama/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

De speech waarin congreslid Anthony Weiner zojuist zijn verwachte aftreden aankondigde werd herhaaldelijk verstoord door een luidruchtige vent met indiscrete vragen. “Is it more than seven inches?” schreeuwde hij bijvoorbeeld. Een duidelijke verwijzing naar de foto van zijn erectie die hij per abuis in de openbaarheid bracht.

Hoeveel zijn ‘social media blunders’ een afleiding vormde voor de Democratische partij, bleek volgens persbureau Reuters wel uit dit tafereel. Bekijk hier de beelden van de tumultueuze bijeenkomst.

    • Bart Hinke