Twee man verdacht van beroving Stone

Popzangeres Joss Stone heeft opgelucht gereageerd op de arrestatie van twee mannen die ervan worden verdacht haar te willen beroven of zelfs vermoorden. „Ik wil iedereen bedanken voor de bezorgdheid, maar ik ben helemaal in orde. Ik ga gewoon door met mijn normale leven terwijl de politie het onderzoek doet”, laat de 24-jarige Stone in een geschreven verklaring weten.

Junior B. (30) en Kevin L. (33), beiden afkomstig uit de omgeving van Manchester, werden afgelopen maandag rond 10.00 uur ’s ochtends aangehouden in de omgeving van Stones huis in Cullomton in het graafschap Devon in Zuidwest-Engeland, zo’n 280 kilometer van Londen. In hun auto werden luchtfoto’s en een plattegrond van Stones landgoed, zwaarden en een lijkzak aangetroffen. Buurtbewoners hadden de politie gebeld over een verdacht voertuig, waarna agenten de omgeving van Stones woning doorzochten. De twee aangehouden mannen worden vandaag voorgeleid.

Joss Stone was niet thuis ten tijde van de arrestatie. Ze werd wel meteen van de arrestaties op de hoogte gebracht en ook de uitkomsten van het nu lopende onderzoek zullen aan haar worden gemeld.

Joss Stone brak in 2003 als zangeres door met haar debuutalbum The Soul Sessions. Ze verkocht wereldwijd meer dan tien miljoen albums. In 2007 won ze een Grammy in de categorie R & B. Volgende maand begint ze aan een Europese tour. Ook gaat ze zingen in Mick Jaggers ‘supergroep’ Super Heavy. Joss Stone is bekend om haar donkere soulstem.

Vorige maand publiceerde de Britse krant The Sunday Times een lijst ‘jonge rijken’ waar Stone de op vier na rijkste popster uit Groot-Brittannië en Ierland onder de dertig werd genoemd. Stones vermogen wordt geschat op ruim 10 miljoen euro.