Kijken en bekeken worden bij de paardenraces van Ascot

Twee bezoekers van Royal Ascot, de jaarlijkse paardenraces ten westen van Londen. Het vijfdaagse evenement is met ruim 300.000 toeschouwers een van de populairste paardenraces in Europa en is bekend om de bijzondere kleding en hoeden van de bezoekers. De renbaan bij Windsor Castle bestaat al sinds 1711. Koningin Elizabeth is vaste bezoeker van Royal Ascot. Foto AFP Racegoers arrive on the second day of the annual Royal Ascot horse racing event near Windsor, Berkshire, west of London, on June 15, 2011. The five-day meeting is one of the highlights of the global horse racing calendar. Horse racing has been held at the famous Berkshire course since 1711 and tradition is a hallmark of the meeting. Top hats and tails remain compulsory in parts of the course while a daily procession of horse-drawn carriages brings the Queen to the course. AFP PHOTO/Carl de Souza AFP

bekijk de hele serie op nrc.nl/inbeeld, ook verkrijgbaar in de AppStore