Espresso met Hugh Hefner

De deur van de Playboy Mansion wordt geopend door een blondine en een roodharige vrouw. Ik vertel dat ik een afspraak heb met Hugh Hefner om een espresso te drinken, maar dat zij natuurlijk ook welkom zijn. ‘Espresso,’ zegt de blondine met cup D, ‘wat is dat?’ Ik krijg niet de kans om te antwoorden.

AFP Photo

Geheime bar

De deur van de Playboy Mansion wordt geopend door een blondine en een roodharige vrouw. Ik vertel dat ik een afspraak heb met Hugh Hefner om een espresso te drinken, maar dat zij natuurlijk ook welkom zijn. ‘Espresso,’ zegt de blondine met cup D, ‘wat is dat?’ Ik krijg niet de kans om te antwoorden. De roodharige vrouw die haar bh is vergeten, zegt: ‘Je moet het doorslikken en het is niet lekker.’ Ze laten mij binnen en begeleiden mij naar de espressobar van de Playboy Mansion. Deze zit in tegenstelling tot de bar uit de reclame helemaal vol met vrouwen. Hugh Hefner draagt zijn rode badjas. ‘Die Bavaria-commercial,’ zegt hij, ‘heeft mijn toekomstige vrouw de stuipen op het lijf gejaagd.’

Eerder deze week werd bekend dat de verloofde van de Playboy-baas vijf dagen voor het huwelijk de benen heeft genomen. ‘Ze is zestig jaar jonger,’ zegt Hefner. ‘Ze is blond. Dan neem je zo’n reclame heel serieus.’ De verlaten bruidegom neemt een slokje espresso. ‘Het was grappig bedoeld,’ zegt hij. ‘Ik met al die mannen in een geheime bar in dit huis. Maar Crystal begreep niet wat er grappig aan zou moeten zijn. Ze dacht echt dat ik elke avond met die mannen bier ging drinken.’ Dus daarom ziet ze af van het huwelijk? De 85-jarige Playboy-baas knikt. ‘Ik kon haar niet op andere gedachten brengen. Ze wilde de geheime bar zien.’ Hefner neemt nog een slokje espresso. ‘Maar die bestaat helemaal niet. Toen werd ze woedend en riep ze dat ik niet moest doen alsof ze een dom blondje is.’ Ik leg mijn arm om hem heen. ‘Niet getreurd,’ zegt Hefner. ‘Voor haar honderd anderen.’

    • Ernest van der Kwast