Eigen M.G. nieuws

We vroegen julllie om tekeningen te maken bij het werk van Annie M.G. Schmidt en we kregen een heleboel prachtige Pluks en fantastische Floddertjes opgestuurd. We kregen ook één Prikkeltje, het egeltje dat wordt toegezongen in het lieve Stekelvarkentjes Wiegelied. Het was moeilijk kiezen, maar Marieke van Zanten, 8 jaar, uit Ooij wint daarom de prijs: het boek Ziezo: de 347 kinderversjes van Annie M.G. Schmidt.

We vroegen julllie om tekeningen te maken bij het werk van Annie M.G. Schmidt en we kregen een heleboel prachtige Pluks en fantastische Floddertjes opgestuurd. We kregen ook één Prikkeltje, het egeltje dat wordt toegezongen in het lieve Stekelvarkentjes Wiegelied. Het was moeilijk kiezen, maar Marieke van Zanten, 8 jaar, uit Ooij wint daarom de prijs: het boek Ziezo: de 347 kinderversjes van Annie M.G. Schmidt. Sayra Agir, 9 jaar, uit Wieringerwerf tekent kakkerlak Zaza uit ‘Pluk van de Petteflet’