Zo volg je Pinkpop online, op tv en via de radio

De band die aankomende maandag Pinkpop afsluit: Foo Fighters

Om 15:00 vanmiddag gaat het driedaagse muziekfestival Pinkpop van start. De 42 editie is zo goed als uitverkocht. Onder andere Coldplay, Foo Fighters, Kings of Leon en Elbow treden op in Landgraaf, Limburg.

Vandaag trapt De Staat Pinkpop af en is Coldplay de afsluiter. Het totale programma voor vandaag ziet er zo uit. 3VOOR12 doet uitgebreid online verslag met recensies, sfeerreportages, sociale media, video en audio. Via de internettelevisie van Cultura24 is Pinkpop live te volgen. Dit is het voorlopige uitzendschema voor zondag en maandag.

Op televisie ook meerdere uren popmuziek vanuit Landgraaf: Nederland 3 zendt morgenavond vanaf 22:30 ruim drie uur optredens uit en maandag de hele avond, vanaf 19:30. Op vrijdag 17 juni volgt nog een terugblik, ook vanaf half acht ‘s avonds.

Radiostation 3FM (via de site online te luisteren) zendt dit weekend live vanaf Pinkpop uit. Vandaag van 18:00 tot 22:00, morgen van 15:00 tot 23:00 en maandag, vanaf 10:00, de hele dag. Op het internetkanaal van 101.tv worden de radiouitzendingen met live-muziek vergezeld van concertbeelden van 3VOOR12.

    • Peter Zantingh