Verkoopwapen: wijnfleshouder

In Engeland heeft de vereniging van makelaars een onderzoek gepresenteerd. Daaruit blijkt dat een huis met een wijnkelder makkelijker verkoopt. Bovendien worden de kosten die gemoeid zijn geweest met de bouw of verbouwing van de wijnruimte dubbel en dwars terugverdiend. Misschien is dit een idee om de vastgelopen markt van koophuizen in Nederland vlot te trekken. Er schijnt al een legertje van ‘verkoopstylisten’ doende te zijn dat appartementen oppimpt met tijdelijke kleden, tafels en schemerlampen. Nu kan er nog een nieuw wapen worden ingezet: de bovengrondse wijnpresentatiemodule van Screwpull. Per uitrolbare unit (denk aan de techniek van de Rolykit) kunnen zes flessen worden uitgestald. Het moderne ‘design’ flatteert iedere plint en is bovendien schakelbaar, mocht de te showen wijnvoorraad groter zijn dan een half dozijn flessen. De kopers zullen zich verdringen. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat zij slechts geïnteresseerd zijn in deze wijnflessenhouder. En dan zijn zij een stuk voordeliger uit: 19,90 euro (v.o.n). Verkoopadressen: lecreuset.fr. Chris Perrett

In Engeland heeft de vereniging van makelaars een onderzoek gepresenteerd. Daaruit blijkt dat een huis met een wijnkelder makkelijker verkoopt. Bovendien worden de kosten die gemoeid zijn geweest met de bouw of verbouwing van de wijnruimte dubbel en dwars terugverdiend.

Misschien is dit een idee om de vastgelopen markt van koophuizen in Nederland vlot te trekken. Er schijnt al een legertje van ‘verkoopstylisten’ doende te zijn dat appartementen oppimpt met tijdelijke kleden, tafels en schemerlampen.

Nu kan er nog een nieuw wapen worden ingezet: de bovengrondse wijnpresentatiemodule van Screwpull. Per uitrolbare unit (denk aan de techniek van de Rolykit) kunnen zes flessen worden uitgestald. Het moderne ‘design’ flatteert iedere plint en is bovendien schakelbaar, mocht de te showen wijnvoorraad groter zijn dan een half dozijn flessen. De kopers zullen zich verdringen.

Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat zij slechts geïnteresseerd zijn in deze wijnflessenhouder. En dan zijn zij een stuk voordeliger uit: 19,90 euro (v.o.n).

Verkoopadressen: lecreuset.fr. 040-254 98 48