r.s.v.p. jaïr

Jaïr Ferwerda bezoekt wekelijks een feest.

Wat? Haring happen met de chic van Amsterdam Oud-Zuid.

Waar? De tuin van het Hilton Hotel aan de Apollolaan.

Wie? Boeren, burgers en zakenlui.

f hij nog een gouden tip à la Easy Life of Palm Invest voor ons in petto had, wilden wij van makelaar annex talkshowhost Harry Mens weten. „Dat vind ik nou typisch een vraag voor een linkse journalist die even heeft lopen googelen.” Dat begon lekker met Ome Harry. „Moet je eens luisteren knul, er hebben in al die jaren duizenden gasten in mijn programma gezeten, en maar twee of drie zijn aantoonbaar fout geweest.” R.S.V.P. Jaïr deed Mens nog een suggestie voor een nieuwe politiek commentator aan de hand. „Femke Halsema? Geestig, hoor. Ze is van harte welkom, maar ik denk niet dat zij zichzelf dat aan wil doen.” Foto Jaïr Ferwerda Jaïr Ferwerda
    • Jaïr Ferwerda