Aldus

„En de komkommer van de week is voor Henk Bleker. Waardering voor zijn inzet.” Arie Slob (ChristenUnie) deelt niet-bestaande prijs uit. AMSTERDAM - AndrŽ Rouvoet , de leider van de ChristenUnie, verlaat de Tweede Kamer. Dat heeft hij zelf vrijdag aangekondigd via Twitter. Later vrijdagochtend zal hij zijn vertrek toelichten.Arie Slob (foto), die al eerder fractievoorzitter was in de vorige kabinetsperiode, wordt de nieuwe voorzitter van de vijfkoppige fractie in de Tweede Kamer. © Dijkstra b.v.

„Gooi hele komkommers op je lichaam voor een gladde huid en bak wat extra paprika mee met je uitsmijtertje.” Richard de Mos (PVV) doet een oproep de lokale economie te steunen in een Kamerdebat over de EHEC-bacterie.

„En de komkommer van de week is voor Henk Bleker. Waardering voor zijn inzet.” Arie Slob (ChristenUnie) deelt niet-bestaande prijs uit.

„Deze vrolijke Fries reed in een limo-Hummer langs discotheken om politiek onder de aandacht van jongeren te brengen door middel van een zelfgemaakte verkiezingsrap.”

Het vrouwenblad Cosmopolitan omschrijft CDA-Kamerlid Sander de Rouwe bij de verkiezing van ‘de meest sterke, slimme, sexy politicus van Nederland’.