Freudenthal/Verhagen voor ArtEZ Fashion Masters

Dear Mr/Mrs from freudenthal/verhagen on Vimeo. Best een eer, zei een van de studenten gisteren na de première op de modebiënnale over de film die beeldduo Freudenthal/Verhagen maakte voor de eindexamenstudenten van ArtEZ Fashion Masters, de masteropleiding van de mode-afdeling in Arnhem. De bijzondere, intrigerende film is bedoeld als teaser; van iedere student zijn maar

Dear Mr/Mrs from freudenthal/verhagen on Vimeo.

Best een eer, zei een van de studenten gisteren na de première op de modebiënnale over de film die beeldduo Freudenthal/Verhagen maakte voor de eindexamenstudenten van ArtEZ Fashion Masters, de masteropleiding van de mode-afdeling in Arnhem. De bijzondere, intrigerende film is bedoeld als teaser; van iedere student zijn maar twee kledingstukken gebruikt. De rest was na afloop op het rek en twee modellen te bekijken. Tijdens Amsterdam Fashion week, volgende maand, geeft de afdeling ook een show - dan meer over de collecties.

    • Milou van Rossum