4 redenen om tv te kijken

1 zingen

X Factor - finale

RTL 4, 20.30 - 22.40 u.

Vanavond wordt het spannend, wie zal het vierde seizoen van X Factor winnen? De strijd gaat tussen de groep Adlicious en publiekslieveling Rochelle.

2 auto’s

Top Gear

Veronica, 21.35 - 22.40 u.

Clarkson, Hammond en May krijgen alle drie 1500 pond om een auto met achterwielaandrijving te kopen. Dat zal hilarische momenten opleveren. Net zoals vorige keer, toen de mannen alle drie een vrachtwagen moesten kopen en besturen. Dat was geen succes, de voertuigen kwamen gedeukt en soms half uitgebrand terug.

3 filmsprookje

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

Canvas, 22.55 - 00.55 u.

Intens filmsprookje over een verlegen meisje dat als een satanische fee lichtpuntjes strooit in de levens van de mensen om haar heen. Met Audrey Tautou en Mathieu Kassovitz. (Jean-Pierre Jeunet, 2001)

4 liefde

Crazy/Beautiful

België 1, 00.05 u.

Een arme hispanic wordt verliefd op de rijke dochter van een Amerikaans congreslid. Actrice Kirsten Dunst zou voor deze film een naaktscène geweigerd hebben. Verder met Jay Hernandez en Bruce Davison. (John Stock-well, 2001).