Waar is Rintje op reis?

Waar is Rintje op reis? Natuurlijk gaat ook Rintje met vakantie. Hij maakt zelfs een hele wereldreis! Maar waar hij precies heen gaat, is nog geheim. Als je de volgende vragen goed beantwoord, en alle eerste letters van de antwoorden achter elkaar zet, kun je zijn reisbestemming ontdekken. Maar misschien zie jij het ook wel meteen aan de vakantiefoto, die hij elke week naar de redactie stuurt. Het antwoord van deze week, lees je volgende week hier terug. Succes! Vraag 1: Wat is de naam van een beroemde zangeres uit de Rintje verhalen? Vraag 2: Hoe heet de moeder van de moeder van Rintje? Vraag 3: Heeft Rintje een zusje? Vraag 4: Hoe heet een dokter voor dieren? Vraag 5: Hoe heet een dier met heel veel stekeltjes? Vraag 6: Heeft Rintje een tante, die tante Zijdeur heet? Illustratie Sieb Posthuma
Waar is Rintje op reis? Natuurlijk gaat ook Rintje met vakantie. Hij maakt zelfs een hele wereldreis! Maar waar hij precies heen gaat, is nog geheim. Als je de volgende vragen goed beantwoord, en alle eerste letters van de antwoorden achter elkaar zet, kun je zijn reisbestemming ontdekken. Maar misschien zie jij het ook wel meteen aan de vakantiefoto, die hij elke week naar de redactie stuurt. Het antwoord van deze week, lees je volgende week hier terug. Succes! Vraag 1: Wat is de naam van een beroemde zangeres uit de Rintje verhalen? Vraag 2: Hoe heet de moeder van de moeder van Rintje? Vraag 3: Heeft Rintje een zusje? Vraag 4: Hoe heet een dokter voor dieren? Vraag 5: Hoe heet een dier met heel veel stekeltjes? Vraag 6: Heeft Rintje een tante, die tante Zijdeur heet? Illustratie Sieb Posthuma Sieb Posthuma

Natuurlijk gaat ook Rintje met vakantie. Hij maakt zelfs een hele wereldreis! Maar waar hij precies heen gaat, is nog geheim. Als je de volgende vragen goed beantwoord, en alle eerste letters van de antwoorden achter elkaar zet, kun je zijn reisbestemming ontdekken. Maar misschien zie jij het ook wel meteen aan de vakantiefoto, die hij elke week naar de redactie stuurt.

Het antwoord van deze week, lees je volgende week hier terug. Succes!

Vraag 1: Wat is de naam van een beroemde zangeres uit de Rintje verhalen?

Vraag 2: Hoe heet de moeder van de moeder van Rintje?

Vraag 3: Heeft Rintje een zusje?

Vraag 4: Hoe heet een dokter voor dieren?

Vraag 5: Hoe heet een dier met heel veel stekeltjes?

Vraag 6: Heeft Rintje een tante, die tante Zijdeur heet?