Op weg naar het eindexamengala

Wie? Semra Yalman (16) Geslaagd?: „Ik maak me geen zorgen, ik sta goed. Alleen Duits was moeilijk. Ik ben er niet slecht in, maar het examen was gewoon lastig.” Gaat... „in de vakantie eerst werken, en dan lekker naar Turkije. Daarna ga ik een juridische vervolgopleiding doen.” Voertuig? Motor Bij wie achterop? „Bij een stel dat lid is van een motorclub. Die mevrouw is de beste vriendin van mijn moeder, zij heeft mijn date voor vanavond achterop.” Foto Martijn van de Griendt Nederland, St Oedenrode, 7 juni 2011 Eindexamengala van het Fioretti College op kasteel Henkenshage foto/copyright: Martijn van de Griendt
Wie? Semra Yalman (16) Geslaagd?: „Ik maak me geen zorgen, ik sta goed. Alleen Duits was moeilijk. Ik ben er niet slecht in, maar het examen was gewoon lastig.” Gaat... „in de vakantie eerst werken, en dan lekker naar Turkije. Daarna ga ik een juridische vervolgopleiding doen.” Voertuig? Motor Bij wie achterop? „Bij een stel dat lid is van een motorclub. Die mevrouw is de beste vriendin van mijn moeder, zij heeft mijn date voor vanavond achterop.” Foto Martijn van de Griendt Nederland, St Oedenrode, 7 juni 2011 Eindexamengala van het Fioretti College op kasteel Henkenshage foto/copyright: Martijn van de Griendt Martijn van de Griendt