Kortkolom voorpagina

Vergoeding medische kosten gaat omlaag

Den Haag, De ziektekostenverzekering zal vanaf volgend jaar veel minder medische kosten vergoeden. De ministerraad neemt naar verwachting morgen het besluit om het basispakket van de ziektekostenverzekering te versoberen. Pagina 2

Verkiezingen Tunesië uitgesteld tot oktober

Tunis. De voor volgende maand geplande verkiezingen in Tunesië zijn uitgesteld tot 23 oktober. Vooral nieuwe partijen willen uitstel, om meer tijd te hebben om een campagne voor te bereiden. Pagina 12

Leers: geen celstraf voor illegaliteit

Den Haag. Illegaliteit zal worden bestraft met een boete, niet met een celstraf. Dat voorstel doet minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel, CDA) aan de ministerraad. Pagina 9

Verbod op heffing digitale diensten

Rotterdam. Minister Verhagen (Economische Zaken, CDA) neemt een motie over van de oppositie die het principe van netneutraliteit regelt in de wet. Dat betekent een verbod op een heffing op digitale diensten als Skype en WhatsApp. Pagina 3