Espresso met George Clooney

Smaakje Na Nespresso produceert Nestlé nu ook BabyNes. Eén druk op de knop en je hebt babymelk uit een cupje. Ik test het apparaat met George Clooney. ‘Babymelk,’ zegt hij. ‘What else?’ We kijken naar de grote straal melk die uit het apparaat stroomt. De espressokopjes lopen al snel over, maar het apparaat is dan

Smaakje

Na Nespresso produceert Nestlé nu ook BabyNes. Eén druk op de knop en je hebt babymelk uit een cupje. Ik test het apparaat met George Clooney. ‘Babymelk,’ zegt hij. ‘What else?’ We kijken naar de grote straal melk die uit het apparaat stroomt. De espressokopjes lopen al snel over, maar het apparaat is dan ook gemaakt voor flesjes. ‘Eerlijk is eerlijk,’ zegt Clooney na de eerste slok. ‘Veel lekkerder dan Nespresso.’ Hij neemt nog een slokje. ‘Maar de temperatuur mag wel wat hoger.’ Het apparaat heeft een maximum van veertig graden Celsius, maar gelukkig is er een 24-uurs klantenservice. George Clooney wordt echter niet geloofd door de vrouw van de helpdesk. ‘Ik ben het echt!’ roept hij door de telefoon. Als hij ophangt, mompelt hij: ‘Ze zegt dat het alleen voor baby’s is.’

We proberen een andere smaakje. De BabyNes komt in zes verschillende cupjes. ‘Deze is van heel grote borsten,’ zegt Clooney onmiddellijk. ‘Het eerste smaakje was veel minder vol.’ Ik vertel dat ik zeventien maanden borstvoeding heb gehad, maar dat ik me de smaak van moedermelk niet meer herinner. George Clooney gaapt. ‘Volgens mij zit er geen cafeïne in,’ zegt hij. Zou de Amerikaanse acteur reclame maken voor de BabyNes? Hij schudt zijn hoofd. ‘Ik geloof niet dat het goed voor mijn imago is,’ antwoordt hij. ‘Misschien is het wel wat voor Nicolas Sarkozy.’