ook belangrijk

Na zeven jaar is Britney Spears dit najaar weer naar Nederland. De popprinses doet Rotterdam aan met haar Femme Fatale Tour. De voorverkoop voor de show op 19 oktober gaat vrijdagochtend van start.

Nijntje en Hello Kitty hebben de strijdbijl begraven. Cathy, het vriendinnetje van Hello Kitty dat te veel op Nijntje zou lijken, verdwijnt. Mercis (dat de rechten op Nijntje beheert) en Sanrio (het Japanse bedrijf achter Hello Kitty) hebben een schikking getroffen. Het geld dat zij hierdoor besparen op juridische kosten, gaat naar de slachtoffers van de aardbeving en de tsunami in Japan.

Het zit weer helemaal goed tussen Olcay Gulsen en Edgar Davids. De huwelijksplannen van de twee werden begin dit jaar op de lange baan geschoven na geruchten dat Davids de ontwerpster (van het merk Super-trash) zou hebben bedrogen.