Espresso met Anthony Weiner

Foto Het Amerikaanse Congreslid Anthony Weiner bekende gisteren tijdens een persconferentie dat hij een foto van zijn erectie via Twitter heeft verstuurd. ‘Ik dacht dat ik een direct message verstuurde,’ zegt Weiner, ‘maar ik twitterde het naar mijn vijftigduizend volgers.’ Ik geef de arme man een espresso. Waarom wilde hij een foto van zijn geslacht

Foto

Het Amerikaanse Congreslid Anthony Weiner bekende gisteren tijdens een persconferentie dat hij een foto van zijn erectie via Twitter heeft verstuurd. ‘Ik dacht dat ik een direct message verstuurde,’ zegt Weiner, ‘maar ik twitterde het naar mijn vijftigduizend volgers.’ Ik geef de arme man een espresso. Waarom wilde hij een foto van zijn geslacht sturen naar een studente in Seattle? ‘Het was bedoeld als grapje,’ antwoordt het Democratisch lid van het Huis van Afgevaardigden. Grapje? ‘Ik weet het,’ zegt hij. ‘Ik moet mijn woorden beter kiezen. Grapje dekt de lading niet.’ Weiner neemt een slokje van zijn espresso. ‘Calvin Klein heeft mij benaderd om hun gezicht te worden. Ik bedoel van hun boxershorts.’

Een aantal vrouwen heeft inmiddels een boekje open gedaan over het flirtgedrag van Anthony Weiner. Zo zou hij aan een meisje hebben gevraagd of ze goed kan pijpen. ‘Ook een grapje,’ zegt Weiner, ‘maar mijn vrouw kan er niet om lachen.’ Klopt het dat hij naaktfoto’s verstuurde van zichzelf met twee katten? Het congreslid knikt. ‘Het zijn heel artistieke foto’s,’ zegt hij. ‘De serie heet Ik en de poesjes. Ik heb ook enkele foto’s gemaakt met bevers, maar die zijn minder geslaagd. Bevers zitten niet graag stil.’ Hij neemt nog een slokje espresso. ‘En ze bijten.’

    • Ernest van der Kwast