Opinie

    • Ik

Freud

Met mijn zonen van 5 en 8 jaar bezocht ik, in het openluchttheater, de voorstelling van de prinses op de erwt. Op een gegeven moment werd er door de heraut met veel bombarie een proclamatie opgelezen met alle kwaliteiten waaraan de te zoeken prinses zou moeten voldoen. De lijst was schier oneindig: ze moest leuk

Met mijn zonen van 5 en 8 jaar bezocht ik, in het openluchttheater, de voorstelling van de prinses op de erwt. Op een gegeven moment werd er door de heraut met veel bombarie een proclamatie opgelezen met alle kwaliteiten waaraan de te zoeken prinses zou moeten voldoen.

De lijst was schier oneindig: ze moest leuk zijn, lief, slim, koninklijk, mooi, enzovoort, enzovoort.

Hugo, die voor me zat, draait zich om en roept, net iets te hard, door het theater: mama, jij!

Marjan Slob

    • Ik