Mrs-O.org blogt over elke jurk van Michelle Obama

U.S. first lady Michelle Obama arrives at Stansted Airport, with her husband President Barack Obama (UNSEEN), near London May 26, 2011. Obama left Britain following a two day state visit. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN - Tags: POLITICS) REUTERS

Mary Tomer, oprichter van Mrs-O.org, doet obsessief en soms wel driemaal daags verslag van vrijwel elk kledingstuk dat Michelle Obama sinds 2008 gedragen heeft. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een collectie van bijna duizend verschillende outfits, stuk voor stuk voorzien van jubelend commentaar en informatie over de ontwerper. De website is inmiddels een verzamelplaats voor duizenden fans van de Amerikaanse presidentsvrouw, die – als Tomer eens niet weet te achterhalen welke ontwerper achter een bepaalde creatie zit – binnen vijf minuten op de proppen komen met het antwoord. Er is nu ook een boek: Mrs. O The Face of Fashion Democracy, vol foto’s en interviews met de favoriete ontwerpers van de first lady.

    • Nathalie Wouters