De Bakker hulpeloos ten onder tegen Djokovic

Novak Djokovic of Serbia returns the ball to Thiemo de Bakker of The Netherlands during the first round match of the French Open tennis tournament at Roland Garros stadium in Paris, Monday May 23, 2011. (AP Photo/Christophe Ena) Thiemo de Bakker slaat een bal van Novak Djokovic terug in wat een heilloze operatie bleek voor de Nederlander. AP / Christophe Ena

Op het tennistoernooi van Roland Garros is Thiemo de Bakker onderuit gegaan tegen Novak Djokovic. De Serviër behaalde zijn achtendertigste winst op rij tegen de hulpeloze Nederlander.

In de eerste ronde van de French Open sloeg Djokovic met 6-2, 6-1 en 6-3 De Bakker naar huis. Laat in de tweede set dacht De Bakker iets terug te kunnen doen op een break point, maar zijn bal ging precies over de lijn.

Djokovic, winnaar van de Australian Open brak De Bakker zo snel als hij kon in de eerste twee sets en had weinig moeite met de Nederlander. Zijn volgende tegenstander is of de Fransman Benoit Paire of Victor Hanescu uit Roemenië.