Graven onder hoge druk in station Vijzelgracht

WFA52T:UITGRAVEN DIEPSTE NIVEAU NOORD/ZUIDLIJN :AMSTERDAM;17MAY2011-Dinsdag was er bij toekomstig station Vijzelgracht van de Noord/Zuidlijn een bezoek aan de bouwput op 26 meter diepte, waar onder verhoogde luchtdruk gaat worden gewerkt om de laatste 5 meter grond uit te graven . Binnen enkele weken worden de installaties aangezet en is het diepste niveau van het station alleen nog bereikbaar voor de bouwers via een speciale sluis en een decompressietank . Ook de afgegraven grond moet eerst door een sluis heen voordat deze kan worden afgevoerd.WFA/pvdm/str.Piet van der Meer
WFA52T:UITGRAVEN DIEPSTE NIVEAU NOORD/ZUIDLIJN :AMSTERDAM;17MAY2011-Dinsdag was er bij toekomstig station Vijzelgracht van de Noord/Zuidlijn een bezoek aan de bouwput op 26 meter diepte, waar onder verhoogde luchtdruk gaat worden gewerkt om de laatste 5 meter grond uit te graven . Binnen enkele weken worden de installaties aangezet en is het diepste niveau van het station alleen nog bereikbaar voor de bouwers via een speciale sluis en een decompressietank . Ook de afgegraven grond moet eerst door een sluis heen voordat deze kan worden afgevoerd.WFA/pvdm/str.Piet van der Meer WFA PIET VAN DER MEER