Leven 1.0

Leven 1.0. Deze week in nrc.next: de vijf beste inzendingen voor de Benelux Beeldverhalenprijs 2011. We tellen af naar de winnaar op vrijdag. Vandaag de gedeelde derde plaats: Leven 1.0 van Dieter Van der Ougstraete (1977) uit Marke. Deze Belgische illustrator, schilder en stripmaker maakt zeer diverse tekeningen en strips die al in talloze internationale tijdschriften stonden. Vast element in zijn werk: grotesken en monsters. Die fascinatie kan hij kwijt in de Amerikaanse comicserie The Savage Dragon, maar ook in de kleurrijke kindershirts die hij met Lieve De Becker maakt. Bekijk meer werk van Dieter Van der Ougstraete via nrcnext.nl/links
Leven 1.0. Deze week in nrc.next: de vijf beste inzendingen voor de Benelux Beeldverhalenprijs 2011. We tellen af naar de winnaar op vrijdag. Vandaag de gedeelde derde plaats: Leven 1.0 van Dieter Van der Ougstraete (1977) uit Marke. Deze Belgische illustrator, schilder en stripmaker maakt zeer diverse tekeningen en strips die al in talloze internationale tijdschriften stonden. Vast element in zijn werk: grotesken en monsters. Die fascinatie kan hij kwijt in de Amerikaanse comicserie The Savage Dragon, maar ook in de kleurrijke kindershirts die hij met Lieve De Becker maakt. Bekijk meer werk van Dieter Van der Ougstraete via nrcnext.nl/links Dieter Van der Ougstraete

Deze week in nrc.next: de vijf beste inzendingen voor de Benelux Beeldverhalenprijs 2011. We tellen af naar de winnaar op vrijdag. Vandaag de gedeelde derde plaats: Leven 1.0 van Dieter Van der Ougstraete (1977) uit Marke.

Deze Belgische illustrator, schilder en stripmaker maakt zeer diverse tekeningen en strips die al in talloze internationale tijdschriften stonden. Vast element in zijn werk: grotesken en monsters. Die fascinatie kan hij kwijt in de Amerikaanse comicserie The Savage Dragon, maar ook in de kleurrijke kindershirts die hij met Lieve De Becker maakt.

Bekijk meer werk van Dieter Van der Ougstraete via nrcnext.nl/links