5 redenen om tv te kijken

Advocate Inez Weski Nederland, Rotterdam, 26-08-08 Advocate Inez Weski. © Foto Merlin Daleman
Advocate Inez Weski Nederland, Rotterdam, 26-08-08 Advocate Inez Weski. © Foto Merlin Daleman Merlin Daleman

1 humor

The Office

Comedy Central, 19.20 u.-19.50 u.

Vandaag start het zevende seizoen van de Amerikaanse serie over een groep kantoormedewerkers. Steve Carrel, die de rol van manager Michael Scott speelt, verlaat de serie tijdens dit seizoen. Daardoor komt de functie van manager van het papierbedrijf vrij. Enkele grote namen komen solliciteren op zijn functie. Al bekend is dat komiek en acteur Will Ferrell de interim-manager van het kantoor wordt, terwijl Michael Scott zich klaarmaakt voor zijn verhuizing naar Colorado.

2 prinses

Máxima, portret van een prinses

Ned. 1, 20.30 u.-21.30 u.

Deze documentaire wordt een dag voor de veertigste verjaardag van de prinses uitgezonden. In het programma staat het huidige leven van Máxima centraal. Haar leven als prinses, als echtgenote, als moeder en als carrièrevrouw.

3 film

Meet the Parents

SBS 6, 20.30 u.-22.45 u.

Een komedie over een schoonzoon die in de smaak probeert te vallen bij de ouders van zijn vriendin. Verpleger Greg Focker (Ben Stiller) wil met kleuterleidster Pam Byrnes (Teri Polo) trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes (Robert de Niro) om de hand van zijn dochter vraagt. En alles wat mis kan gaan, gaat vervolgens mis. Regie: Jay Roach

4 documentaire

Kijken in de ziel: Strafpleiters

Ned. 2, 21.20 u.-21.55 u.

Topadvocaten als Gerard Spong, Bram Moszkowicz en Inez Weski, praten in Kijken in de ziel met Coen Verbraak over hun vak en over zichzelf. Vanavond staat de verdachte centraal. Wie verdacht wordt van een ernstig misdrijf wordt door justitie volledig van de buitenwereld afgezonderd. Voor de verdachte is zijn advocaat in dat isolement zijn enige baken.

5 serie

Dexter

Ned. 3, 22.50 u.-23.45 u.

Dexter Morgan is naast forensisch onderzoeker ook seriemoordenaar. Maar vanavond moet hij een leven redden in plaats van het te nemen.