Groei van Indiase economie lager dan verwacht

Groei van Indiase economie lager dan verwacht. Handelaren op de fruitmarkt van Gaddiannaram, in het oosten van India, verkopen hun mango’s. De Indiase minister van Financiën Pranab Mukerhjee waarschuwde gisteren dat de groei van de nationale economie lager uitkomt dan de 9 procent die beoogd was. Dat is volgens Mukerhjee mede te danken aan de hoge olieprijzen en de stijgende inflatie. Foto AFP Indian traders auction mangoes at the Gaddiannaram Fruit Market on the outskirts of Hyderabad on May 12, 2011. India's finance minister Pranab Mukherjee has warned that economic growth will probably miss the government's nine percent target as rising commodity prices, especially oil, and stubborn inflation slow activity. AFP PHOTO/Noah SEELAM
Groei van Indiase economie lager dan verwacht. Handelaren op de fruitmarkt van Gaddiannaram, in het oosten van India, verkopen hun mango’s. De Indiase minister van Financiën Pranab Mukerhjee waarschuwde gisteren dat de groei van de nationale economie lager uitkomt dan de 9 procent die beoogd was. Dat is volgens Mukerhjee mede te danken aan de hoge olieprijzen en de stijgende inflatie. Foto AFP Indian traders auction mangoes at the Gaddiannaram Fruit Market on the outskirts of Hyderabad on May 12, 2011. India's finance minister Pranab Mukherjee has warned that economic growth will probably miss the government's nine percent target as rising commodity prices, especially oil, and stubborn inflation slow activity. AFP PHOTO/Noah SEELAM AFP