Cristiano Ronaldo breekt neus supporter en maakt het goed

Real Madrid's Cristiano Ronaldo (C) signs autographs for fans at the end of their Spanish first division soccer match against Getafe at Santiago Bernabeu stadium in Madrid May 10, 2011. REUTERS/Susana Vera (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo (C) signs autographs for fans at the end of their Spanish first division soccer match against Getafe at Santiago Bernabeu stadium in Madrid May 10, 2011. REUTERS/Susana Vera (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)

Real Madrid heeft dankzij de strapatsen van coach Mourinho rond de vier El Clasico’s een licht imagoprobleem. Maar Cristiano Ronaldo, die zich ook al niet altijd voorbeeldig gedraagt, toonde zich gisteren eens van zijn beste kant.

De ster van de Madrileense ploeg raakte bij een verdedigende actie een supporter hard met de bal in het gezicht. Na de wedstrijd bood hij de ongelukkige toeschouwer, die naar verluidt een gebroken neus opliep, zijn shirt aan. Niet zo maar een shirt, want daarin maakte Ronaldo gisteren alweer zijn zesde (!) hattrick van het seizoen.

Update Toch niet het shirt waarin hij zijn zesde hattrick maakte. Bestudering van de beelden leert dat Cristiano Ronaldo van een clubfunctionaris een ander shirt in de handen gedrukt krijgt, vlak voor de omhelzing met de supporter.

http://www.youtube.com/watch?v=dddrJqQb3_8