Goal van het Weekend komt uit Polen

Dit weekend weinig moois uit de exotische landen. Een bizar aantal traktaties voor het voetbaloog kwam uit Polen, getuige deze treffer vanaf 51 meter door Mikail Siwakow (Wisla Krakau). Van iets minder ver, maar misschien wel mooier was deze uitvoering door Piotr Grzelczak (Widzew Lodz). Vanuit China een fraaie goal door Hondurees Walter Martinez (Beijing Guon).

Voormalig Liverpool-aanvaller Andriy Voronin (Dinamo Moskou) wist dit weekeinde snoeihard de kruising te raken. Ook in de kruising en nog twee klasses mooier: de Braziliaan Michel Platini (CSKA Sofia). Maar nu weer vlug terug naar Polen voor deze diagonaal van Dimitrije Injac (Lech Poznan) en dé goal van dit weekend. We kwamen wederom uit bij een wedstrijd uit de Ekstraklasa, de Poolse eredivisie. Alexandr Suvurow (Cracovia Krakau):