Twee zware explosies in verblijfplaats Osama bin Laden

Caption: Pakistani youths view the house, background, of former al-Qaida leader Osama bin Laden in Abbottabad, Pakistan on Sunday, May 8, 2011. Osama bin Laden was killed by a helicopter-borne U.S. military force on Monday, in a fortress-like compound on the outskirts of Pakistani city of Abbottabad. (AP Photo/Anjum Naveed)
Caption: Pakistani youths view the house, background, of former al-Qaida leader Osama bin Laden in Abbottabad, Pakistan on Sunday, May 8, 2011. Osama bin Laden was killed by a helicopter-borne U.S. military force on Monday, in a fortress-like compound on the outskirts of Pakistani city of Abbottabad. (AP Photo/Anjum Naveed) Jongeren bekijken de villa van Osama bin Laden in Abbottabad, Pakistan. Foto: AP / Anjum Naveed

Ooggetuigen melden dat er twee zware explosies hebben plaatsgevonden in de Pakistaanse stad Abbottabod (Google maps). Hier verbleef terroristenleider Osama bin Laden voordat hij vorige week gedood werd door Amerikaanse militairen.

Waar de explosies vandaan kwamen in de stad is niet bekend, meldt persbureau AP. Er gaan geruchten de ronde dat de autoriteiten de villa waar Bin Laden verbleef willen slopen om een eind te maken aan de media-aandacht die de stad sinds de aanval op Bin Laden krijgt.

Meer volgt zodra er meer bekend wordt.

Lees meer over Osama bin Laden.