4 redenen om tv te kijken

1 Docusoap

De echte coassistent

Ned 1, 19.25 u.-20.00 u.

Bevallingen, operaties en slecht- nieuwsgesprekken. Zes geneeskundestudenten worden gevolgd tijdens hun coschappen in het Deventer Ziekenhuis.

2 Voetbal

Champions League

Ned 3, 20.15 u.-23.00 u.

In deze halve finale speelt Barcelona tegen Real Madrid in Camp Nou.

3 Musical

Glee

RTL 5, 20.30 u.-21.30 u.

Gwyneth Paltro geeft seksuele voorlichting. De Amerikaanse actrice verzorgt vanavond weer een gastoptreden in de musicalserie Glee: als de vrijgevochten lerares Holly Holiday valt ze in als docent seksuele voorlichting en danst ze de tango op muziek van Prince.

4 Film

Der Untergang

RTL 7, 20.30 u.-00.00 u.

De laatste tien dagen van Adolf Hitler, gezien door de ogen van zijn persoonlijke secretaresse Traudl Junge. Die menselijke blik kwam regisseur Oliver Hirschbiegel op kritiek te staan omdat hij Hitler te menselijk zou hebben gemaakt.