Ruim twee miljoen kijkers voor Het Huwelijk

William en Kate betraden gisteren gezamenlijk de Westminster Abbey, waar de huwelijksceremonie plaatsvond. Foto AFP / Richard Poole.

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben gisteren gemiddeld genomen gekeken naar het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Wereldwijd trok de bruiloft naar schatting twee miljard kijkers.

Met de ruim twee miljoen Nederlandse kijkers is het huwelijk van William en Kate het best bekeken buitenlandse koninklijke huwelijk ooit. Rond kwart over één, toen het paar aan de rijtoer door Londen begon, bereikte het aantal kijkers met 2,8 miljoen een record.

In totaal keken 4,4 mensen vijf minuten of langer naar de live-uitzending van de NOS. Voor wie het toch gemist heeft of er op deze Koninginnedag nog een keertje van wil genieten: hieronder kan het huwelijk teruggekeken worden.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.