Uitgesproken

Delft, 14/03/05. In het Prinsenhof werd een ludieke discussie gehouden over "Wat als W.v.Oranje niet was vermoord" Inleiding van Sjoerd Pleijsier als Balthasar Gerards. Deelnemers aan de discussie waren :T.von der Dunk, James Kennedy, Yolanda Rodriguez Perez en Tomas Ross. Gespreksleider Hans Goedkoop. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb.
Delft, 14/03/05. In het Prinsenhof werd een ludieke discussie gehouden over "Wat als W.v.Oranje niet was vermoord" Inleiding van Sjoerd Pleijsier als Balthasar Gerards. Deelnemers aan de discussie waren :T.von der Dunk, James Kennedy, Yolanda Rodriguez Perez en Tomas Ross. Gespreksleider Hans Goedkoop. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb.

„Nu er meer reden is dan voorheen, gezien de ontwikkeling in de politiek, om eens waakzaam te blijven op een aantal punten, is de oorlog een taboe, want dan demoniseer je anderhalf miljoen kiezers.”

Cultuurhistoricus en publicist Thomas von der Dunk over de PVV in Pauw & Witteman.