5 redenen om tv te kijken

1 spelshow

Mijn man kan alles

SBS 6, 20.30 u.-23.00 u.

Henkjan Smits is een nieuwe carrière begonnen, die van spelshow-host. Samen met Nance Coolen presenteert hij een nieuw programma waarbij vier koppels tegen elkaar strijden. De vrouwen krijgen opdrachten voorgelegd en hun mannen moeten die uitvoeren. Ze bepalen vooraf, zonder overleg met hun man, hoe goed hun wederhelft het er vanaf gaat brengen en zetten daar op in. De vrouwen mogen tegen elkaar opbieden en elkaar aftroeven.

2 film

The Naked Mile

RTL 5, 22.20 u.-00.25 u.

Deze komedie is gemaakt door de makers van American Pie. Het gaat (uiteraard) over een maagd die graag ontmaagd wilt worden. In de hoofdrol Erik Stifler (John White) die als enige lid van de Stifler-familie als maagd van school af dreigt te komen. Hij beproeft zijn geluk tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een spannend weekend van te maken.

3 film

The Village

BBC 2, 23.30 u.-01.10 u.

Bewoners van een klein afgelegen dorpje in Pennsylvania durven het dorp niet te verlaten en het bos in te gaan. Want daar zitten enge wezens met onheilspellende krachten. De nieuwsgierige Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) is van plan de dorpsgrens te overschrijden, het lijkt erop dat hij met deze daad de toekomst van het dorp verandert.

4 serie

Saved by the Bell

Nickelodeon, 22.10 u.-22.30 u.

Weet je nog, die serie over die schoolvrienden van Bayside High? Uitgezonden eind jaren 80 en nu weer terug op televisie. Kijk hoe Screech (de nerd) achter Lisa aanhobbelt en hoe Slater (de gespierde atleet) ruzie maakt met Zack over Kelly.

5 serie

Paris Hilton’s Dubai BFF

MTV, 18.15 u.

Paris Hilton test vanaf vanavond 20 meiden op hun kwaliteiten als vriendin. Wie is het leukst en wordt straks de nieuwe Best Friend Forever?