Trailer The Hangover 2 is uit - mooi meer van hetzelfde

“Ik wilde alleen een vrijgezellenbrunch!” Duidelijk is dat Stu, de meest gewetensvolle van het gezelschap uit de hitfilm The Hangover, weinig zin had om kort voor zijn huwelijk in dezelfde ellende te komen als hij en zijn maten in deel 1.

Ze blijken weinig te hebben geleerd in The Hangover 2. Opnieuw is één drankje met het broertje van de aanstaande bruid de aanzet tot een wild bacchanaal met geheugenverlies tot gevolg. Wat is er anders? Vervang Las Vegas door Bangkok, verwissel de ontbrekende tand met een facial tattoo en ruil de tijger in voor een aapje. Voor de rest is The Hangover 2 net het origineel, althans afgaand op de trailer die gisteren verscheen op apple.com/trailers. Op naar de een nieuwe hit, dat kan niet missen.

Dit was eerder al de teaser:

http://www.youtube.com/watch?v=sAYc3gGjYW8