maandagenda april

Pop april

Door Jan Vollaard

Noah and the Whale

Opgekomen in de Londense nu-folkbeweging van een paar jaar geleden en de folk ontgroeid op het nieuwe album Last Night On Earth dat een van de beste popplaten van het jaar belooft te worden. Zanger Charlie Fink zingt een beetje als Lou Reed, maar dan warmer en gevoeliger. 6 april Tivoli Utrecht, 18 april Melkweg Amsterdam.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse pop- en kunstenfestival is bij deze editie alleen al de moeite waard om het solodebuut van Josh T. Pearson, de zanger van Lift To Experience die na een donkere periode in zijn leven terugkomt met muziek die Jeff Buckley, Fred Neil en John Frusciante naar de kroon steekt. 8 april diverse locaties, Rotterdam. Zie www.motelmozaique.nl

Adele

Te laat, uitverkocht. Voor de deur staat met geluk nog één iemand die een kaartje kwijt wil. 8 april Paradiso Amsterdam.

De Staat

Voor het eerst echt een band, want debuutalbum Wait For Evolution was gemaakt door zanger Torre Florim alleen. Nieuwe cd Machinery dendert voort als een stoomwals. 14 april Tivoli Utrecht, 15 april Off Corso Rotterdam, 16 april Atak Enschede, 21 april Vera Groningen, 22 april Melkweg Amsterdam, 23 april Hedon Zwolle, 29 april Effenaar Eindhoven. www.destaat.net.

Pop april

Door Jan Vollaard

Noah and the Whale

Opgekomen in de Londense nu-folkbeweging van een paar jaar geleden en de folk ontgroeid op het nieuwe album Last Night On Earth dat een van de beste popplaten van het jaar belooft te worden. Zanger Charlie Fink zingt een beetje als Lou Reed, maar dan warmer en gevoeliger. 6 april Tivoli Utrecht, 18 april Melkweg Amsterdam.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse pop- en kunstenfestival is bij deze editie alleen al de moeite waard om het solodebuut van Josh T. Pearson, de zanger van Lift To Experience die na een donkere periode in zijn leven terugkomt met muziek die Jeff Buckley, Fred Neil en John Frusciante naar de kroon steekt. 8 april diverse locaties, Rotterdam. Zie www.motelmozaique.nl

Adele

Te laat, uitverkocht. Voor de deur staat met geluk nog één iemand die een kaartje kwijt wil. 8 april Paradiso Amsterdam.

De Staat

Voor het eerst echt een band, want debuutalbum Wait For Evolution was gemaakt door zanger Torre Florim alleen. Nieuwe cd Machinery dendert voort als een stoomwals. 14 april Tivoli Utrecht, 15 april Off Corso Rotterdam, 16 april Atak Enschede, 21 april Vera Groningen, 22 april Melkweg Amsterdam, 23 april Hedon Zwolle, 29 april Effenaar Eindhoven. www.destaat.net.

Pop april

Door Jan Vollaard

Noah and the Whale

Opgekomen in de Londense nu-folkbeweging van een paar jaar geleden en de folk ontgroeid op het nieuwe album Last Night On Earth dat een van de beste popplaten van het jaar belooft te worden. Zanger Charlie Fink zingt een beetje als Lou Reed, maar dan warmer en gevoeliger. 6 april Tivoli Utrecht, 18 april Melkweg Amsterdam.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse pop- en kunstenfestival is bij deze editie alleen al de moeite waard om het solodebuut van Josh T. Pearson, de zanger van Lift To Experience die na een donkere periode in zijn leven terugkomt met muziek die Jeff Buckley, Fred Neil en John Frusciante naar de kroon steekt. 8 april diverse locaties, Rotterdam. Zie www.motelmozaique.nl

Adele

Te laat, uitverkocht. Voor de deur staat met geluk nog één iemand die een kaartje kwijt wil. 8 april Paradiso Amsterdam.

De Staat

Voor het eerst echt een band, want debuutalbum Wait For Evolution was gemaakt door zanger Torre Florim alleen. Nieuwe cd Machinery dendert voort als een stoomwals. 14 april Tivoli Utrecht, 15 april Off Corso Rotterdam, 16 april Atak Enschede, 21 april Vera Groningen, 22 april Melkweg Amsterdam, 23 april Hedon Zwolle, 29 april Effenaar Eindhoven. www.destaat.net.

Pop april

Door Jan Vollaard

Noah and the Whale

Opgekomen in de Londense nu-folkbeweging van een paar jaar geleden en de folk ontgroeid op het nieuwe album Last Night On Earth dat een van de beste popplaten van het jaar belooft te worden. Zanger Charlie Fink zingt een beetje als Lou Reed, maar dan warmer en gevoeliger. 6 april Tivoli Utrecht, 18 april Melkweg Amsterdam.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse pop- en kunstenfestival is bij deze editie alleen al de moeite waard om het solodebuut van Josh T. Pearson, de zanger van Lift To Experience die na een donkere periode in zijn leven terugkomt met muziek die Jeff Buckley, Fred Neil en John Frusciante naar de kroon steekt. 8 april diverse locaties, Rotterdam. Zie www.motelmozaique.nl

Adele

Te laat, uitverkocht. Voor de deur staat met geluk nog één iemand die een kaartje kwijt wil. 8 april Paradiso Amsterdam.

De Staat

Voor het eerst echt een band, want debuutalbum Wait For Evolution was gemaakt door zanger Torre Florim alleen. Nieuwe cd Machinery dendert voort als een stoomwals. 14 april Tivoli Utrecht, 15 april Off Corso Rotterdam, 16 april Atak Enschede, 21 april Vera Groningen, 22 april Melkweg Amsterdam, 23 april Hedon Zwolle, 29 april Effenaar Eindhoven. www.destaat.net.