Aarde blijkt zwaartekrachtaardappel

De Europese Ruimtevaartorganisatie heeft vandaag een persconferentie gehouden waarop ze de resultaten van de missie met de ‘zwaartekrachtsatelliet’ toonden. Wat blijkt: de aarde is, zwaartekrachttechnisch gezien, een aardappel. De BBC heeft een mooi filmpje van de aardappel. Bekijk hier de persconferentie van ESA: Watch live streaming video from eurospaceagency at livestream.com

De Europese Ruimtevaartorganisatie heeft vandaag een persconferentie gehouden waarop ze de resultaten van de missie met de ‘zwaartekrachtsatelliet’ toonden. Wat blijkt: de aarde is, zwaartekrachttechnisch gezien, een aardappel.

De BBC heeft een mooi filmpje van de aardappel. Bekijk hier de persconferentie van ESA:

Watch live streaming video from eurospaceagency at livestream.com