Charlie Sheen was helemaal niet stoned

Actor Charlie Sheen blows kisses towards fans as he arrives at the Pitkin County Courthouse in Aspen, Colorado in this August 2, 2010 file photo. Sheen plans to "riff like an artist" from memory rather than use a script on on his 21-date "Torpedo of Truth" tour next month, delivering a mostly spoken word performance of about 80 minutes, according to one of the show's producers. Joey Scoleri told E! News in an interview on March 18, 2011 that audiences would also get to ask questions of the fired "Two and a Half Men" actor, and he promised a "wild ride of highs and lows and dark and light and laughter and being surprised." REUTERS/Rick Wilking (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Actor Charlie Sheen blows kisses towards fans as he arrives at the Pitkin County Courthouse in Aspen, Colorado in this August 2, 2010 file photo. Sheen plans to "riff like an artist" from memory rather than use a script on on his 21-date "Torpedo of Truth" tour next month, delivering a mostly spoken word performance of about 80 minutes, according to one of the show's producers. Joey Scoleri told E! News in an interview on March 18, 2011 that audiences would also get to ask questions of the fired "Two and a Half Men" actor, and he promised a "wild ride of highs and lows and dark and light and laughter and being surprised." REUTERS/Rick Wilking (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Sheen in augustus. Foto Reuters

Charlie Sheen komt weer terug bij de televisieserie Two And A Half Men, meldt The Huffington Post. Bovendien bleek laatst bij een drugstest dat de acteur zo clean was als een malle.

Het nieuws over de nuchtere Sheen roept vragen op: als zijn gedrag niet door overmatig drugsgebruik wordt veroorzaakt, waardoor dan wel? Vader Martin Sheen denkt dat zijn zoon gek is geworden. De Telegraaf citeert hem:

Hij is 45 jaar oud. Hij is geen kind meer, maar emotioneel wel. Het zit namelijk zo: als je verslaafd bent, groei je emotioneel niet. Als je vervolgens ontnuchtert, ben je weer op het niveau waar je was voor je verslaafd raakte. Je bent emotioneel kreupel.

Ondertussen is zoon Sheen in onderhandeling met televisiezender CBS over zijn terugkeer. Bronnen schatten de kans op 80 procent.