militairen op de Gay Parade

Nederland. Amsterdam. 06-08-2005 De Canal parade in de Prinsengracht, hoogtepunt van het jaarlijks homo festival Gay Pride. Er waren nogal wat verwijzingen naar afnemende tolerantie, intolerantie, nav incidenten met moslims die homo's lastig vallen en molesteren. homosexueel homoseksueel grachtenparade evenement gay capital homo hoofdstad. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Nederland. Amsterdam. 06-08-2005 De Canal parade in de Prinsengracht, hoogtepunt van het jaarlijks homo festival Gay Pride. Er waren nogal wat verwijzingen naar afnemende tolerantie, intolerantie, nav incidenten met moslims die homo's lastig vallen en molesteren. homosexueel homoseksueel grachtenparade evenement gay capital homo hoofdstad. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Roger Cremers - 2005

Voor het eerst varen dit jaar militairen met een eigen boot mee tijdens de Gay Parade in Amsterdam. Dat maakte de Stichting Homoseksualiteit en Krijgsmacht bekend. In 2008 verbood Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) militairen nog in uniform aan de botentocht deel te nemen.

Ook meevaren? Huur een boot www.canalparade.nl