Zevenletterlingo: C U M S H O T?

Met zevenletterlingo moet je creatief zijn. Je komt er niet vanaf met voor de hand liggende woordjes. En Laurens is in de uitzending van gisteravond erg creatief.

Nog meer creativiteit wordt verwacht van Jan Peter Pellemans, ofwel JP, de geheimzinnige stem van de jury. Want als Laurens en Lisanne de C krijgen en Laurens zonder blikken of blozen ‘cumshot’ op de kaart zet, heeft JP wat uit te leggen.

Bekijk hier de hele aflevering (fragment vanaf 4:00).

Voor wie, net als Lucille Werner geen idee heeft wat het woord betekent en met de uitleg van JP niet veel verder komt, probeer het niet met het Groene Boekje, want daar staat het niet in. Ook de online Van Dale biedt geen oplossing, hoewel het wel in de betaalde versie zou moeten staan. Gelukkig is er het Sexwoordenboek.