3 redenen om uit te gaan

1 talkshow

De Unie Late Night # 19

Rotterdam: De Unie. Tijd: 21.30u. Entree: 2,50 euro. www.deunie.nu

Te gast bij de 19e editie van De Unie Late Night: Alize Zandwijk (artistiek leider en regisseur van het Ro Theater), Joyce de Lima en Gerda Lems (Diva’s uit de Veldenbuurt in Zuid) het muzikaal trio van Celine Cairo.

2 videocollage

FemLink

Eindhoven: TAC. 3 t/m 25 mrt. Opening: 20.00u. Gratis. www.tac.nu

Het videocollageproject FemLink legt een verbinding tussen vrouwelijke videokunstenaars van over de hele wereld en hun werk, dat wordt gebundeld rond gemeenschappelijke thema’s. De opening van de expositie valt samen met de herdenking van Internationale Vrouwendag (8 mrt).

3 muziek

The Tellers

Den Haag: SuperMarkt. Tijd: 22.00u. Gratis. www.grotemarktdenhaag.nl

Nadat de Belgische band The Tellers in 2009 uit elkaar viel formeerde zanger Ben Bailleux-Beynon een compleet nieuwe band. Toch klinkt de Britpop van de nieuwe Tellers op de cd Close The Evil Eye als vanouds.