Obama dineert met leiders Apple, Facebook en Google

Obama tijdens het diner met Steve Jobs, Mark Zuckerberg en Eric Schmidt

Het Witte Huis heeft een foto vrijgegeven van een diner dat president Barack Obama gisteravond had met topmannen van enkele grote technologie- en internetbedrijven. Onder andere Mark Zuckerberg van Facebook, Steve Jobs van Apple en Eric Schmidt van Google waren aanwezig.

Obama vloog gisteren naar San Francisco voor de ontmoeting. Vooraf was het al de grote vraag waarover gesproken zou worden. Volgens het Witte Huis zou het vooral gaan over innovatie en de creatie van banen.  Media waren niet welkom, dus er kan enkel gespeculeerd worden waarover het  ging.

De aanwezigheid van Steve Jobs zorgde vooral voor nieuwsgierigheid bij de pers. Hij is op dit moment met ziekteverlof, en er gaan geruchten op het internet dat hij zeer ziek is. Gisteren was hij gewoon aanwezig, links naast Obama. Rechts zit Zuckerberg. Ook topmannen van Yahoo en Twitter waren aanwezig.