Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Drugs

Colombia vindt smokkelonderzeeër

Colombian soldiers guard a homemade submersible in a rural area of Timbiqui, department of Cauca, Colombia, on February 14, 2011. A submersible with a capacity to transport up to 8 tons of cocaine with a sailing range from Colombia to Mexico was found on the southwestern coast of the Colombian Pacific Ocean, the Colombian Army said. AFP PHOTO/Luis Robayo
Colombian soldiers guard a homemade submersible in a rural area of Timbiqui, department of Cauca, Colombia, on February 14, 2011. A submersible with a capacity to transport up to 8 tons of cocaine with a sailing range from Colombia to Mexico was found on the southwestern coast of the Colombian Pacific Ocean, the Colombian Army said. AFP PHOTO/Luis Robayo AFP