Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Maatschappelijk protest

Live bloggen over Egypte - een terugblik

Mubarak vertrok afgelopen vrijdag als president van Egypte. In de ruim twee voorafgaande weken deed nrc.nl uitgebreid verslag van de demonstraties tegen het bewind van Mubarak. Op negen dagen deed nrc.nl live verslag van de protesten via CoverItLive. Internetredacteur Peter van der Ploeg blikt op De Nieuwe Reporter terug op de liveverslaggeving.

Zodra er tienduizend mensen op het Tahrir-plein stonden brak op de redactie de discussie los. Liveblog aan? Nog even wachten? Waarop dan? Geweld? Een doorbraak in de impasse?

Lees verder op de website van De Nieuwe Reporter