Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Media

Is de HP Touchpad een iPad-killer?

HP Touchpad met WebOS

Smartphonefabrikant Palm maakte een aantal jaren geleden een doorstart met besturingssysteem WebOS maar tevergeefs, WebOs bleek het niet op te kunnen nemen tegen de Apple iPhone en Google Android. Maar het bedrijf gaat nu de strijd aan met de iPad. Op het Mobile World Congress in Barcelona is deze week de eerste werkende demo te zien van de nieuwe HP TouchPad.

NRC-technologieredacteur Marc Hijink schreef hier een blog over en laat hierin ook de demo zien. Oordeel zelf of de HP Touchpad de nieuwe iPad-killer wordt.

Lees verder op weblogs.nrc.nl.