Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Sport

De mooiste goals van Ronaldo (gepensioneerd voetballer)

Zojuist heeft Ronaldo (wikipedia) officieel bekendgemaakt dat hij stopt met voetballen. Hier een compilatie van alle WK-doelpunten van de recordhouder WK-doelpunten (15 stuks): Hier de mooiste goal van Ronaldo in zijn carrière, voor Barcelona tegen Compostela (1996): En hier een filmpje (met goals) uit zijn tijd bij PSV: http://www.youtube.com/watch?v=S8Xbfu__rbo

FILE - In this Sept. 12, 1996, file photo, F.C. Barcelona's Brazilian striker Ronaldo celebrates after scoring a goal during a Cup Winner's Cup 1st. round 1st leg soccer match against AEK Larnica of Cyprus in Bracelona, Spain. Ronaldo says on Monday, Feb. 14, 2011, he is retiring from soccer because he can't stay fit anymore, ending a stellar 18-year career in which he thrived with Brazil and some of Europe's top clubs. (AP Photo/Denis Doyle)
FILE - In this Sept. 12, 1996, file photo, F.C. Barcelona's Brazilian striker Ronaldo celebrates after scoring a goal during a Cup Winner's Cup 1st. round 1st leg soccer match against AEK Larnica of Cyprus in Bracelona, Spain. Ronaldo says on Monday, Feb. 14, 2011, he is retiring from soccer because he can't stay fit anymore, ending a stellar 18-year career in which he thrived with Brazil and some of Europe's top clubs. (AP Photo/Denis Doyle)

Zojuist heeft Ronaldo (wikipedia) officieel bekendgemaakt dat hij stopt met voetballen. Hier een compilatie van alle WK-doelpunten van de recordhouder WK-doelpunten (15 stuks):

Hier de mooiste goal van Ronaldo in zijn carrière, voor Barcelona tegen Compostela (1996):

En hier een filmpje (met goals) uit zijn tijd bij PSV:

http://www.youtube.com/watch?v=S8Xbfu__rbo